21 April 2007


Knutburger, Barbeknut....Knut finns överallt. =) Jag och SU:s Matilda Flemming är pa LYMECs seminarium, EC och kongress i Berlin. Temat för seminariet som vi varit pa under veckan var "The internal market - unfinished business". Vi har diskuterat mycket mellan roaming kostnader inom Europa till fri rörlighet pa riktit och Rom fördraget. Intressant och framför allt är det ju roligt att träffa alla människor. Vi har pa SU:s vägnar fatt väldigt god kontakt till bland annat Danmarks Radikale Ungdom, vilket ju har varit ett av internationella utskottes mal. Vi har ocksa blivit inbjudna till Taiwanesiska ambassaden pa te och YLBH i Bosnien har initierat till samarbete med SU. Det ska bli intressant att se om det är ett projekt för oss.


Just nu sitter vi i plenisalen och debatterar Policypapers, resolutioner och motioner. SU har ämnat in tva resolutioner. Aterkommer om hur lymec kongressen ställde sig till dem...


Bredvid mig sitter ocksa Magnus Andersson och Johan Pettersson fran CUF. De är bada, och ocksa Marie Wickberg, förbundsordförande kandidater. Det blir spännande att se vem som kommer att ta över rodret efter Fredrick Federley.
Pa bilden har vi Knut isbjörnsbabyn tillsammans med sin skötare

No comments: