12 February 2008

KV 08

Kommunalvaaaal!

Var idag på sfp i Östra Nyland kansliet i Borgå och hälsade på Minna där. Det var riktit kul. och mysigt kansli har hon också. Jag tror det skulle vara nyttigt med en inredare här på mitt rum också... Men åtminstone har jag krukväxter som lever - tillsvidare.

Med Minna och Emma, som var med, satt vi och funderade mycket på kommunavalet. Många kan tycket att det är länge det, men det facto så är det inte alls det. Mindre än en graviditet, som Steffi sa här om dagen. Valet är den 26 Oktober, så att sådär jätte mycket tid har vi inte längre.

Men kandidatraggningen är i full gång, precis som det ska vara. Om några veckor blir det nyländskt kommunparlament där vi kommer att alla nylänningar tillsammans lägga våra kloka huvuden ihop och lägga upp vinnarstrategier. SU finns också där på plats :)

Men ikväll blir det inte politik för Emmas scoutvänner från Irland är på besök. Så vi ska visa tidsags-nightlife i Helsingfors :)

2 comments:

Anonymous said...

Dia dhuit Minna! Conas ata tu? Is brea liom an obair ata tu ag deanamh! Ach, amarach nuair ata tu ag dul go dti obair, BI CUIN, le do thoill! Teastionn uainn coladh allainn! B'fheidir, beidh muid ag caint leat aris. Slan!!!!

From Chris and Niall! :)

Minna Lindberg said...

hm..Chris and Niall, we need to find a lingua franca :)