27 November 2007

Nu upp till kamp !

Ojoj, nu redan över 10 000 namn på namninsamlingen! Vi förväntar oss ett par hundra deltagare på demonstrationen + många också till både Åbo och Vasa till stöddemonstrationerna! Det har ryktats att namnlistan skulle vara förfalskad men det har kollats med administrator för adressit.com och de har verifierat att det inte är så. Så alla 10 000 personer som tecknat under är nog riktiga personer och alla jobbar för att hålla kvar vår radiostation!

Det har kommit några sista minuten kommervenkkejä i mitt farande. Plötsligt kom nån på kansliet på tal om sprutor och fanken, har ju glömt att fixa den delen. Men det ordnar sig nog på nåt sätt :)

Ska också till svensk-finska Sisu radio och ge en kommentar. Så det kan ju våra svenska vänner lyssna på ;) I övrigt så verkar det finnas mycket media intresse (självfallet) och också förståelse hos politikerna. Åtminstone har vi fått medhåll från både Päivi Lipponen, Tommy Tabermann, Mikaela Nylander, Maria Guzenina-Richardson och Mikko Alatalo. Sasi var litet otydlig men han tar åtminstone emot namnlistan. bra så.

Nu iväg och bli stucken och sen ses vi alla utanför Stora Smedjan i Böla!
För det är nu eller aldrig vi ska visa kampviljan!

No comments: