25 September 2007

På resa runt Österbotten

Hälsnignar från SFP i Vasa kansliet. Har sovit så gott hemma hos Linda och Markus. Fast Vilgot var snäll nog och väckte mig tusen gånger på natten och katten Berta satte sig på morgonen på mitt huvud. Men sen ville hon sova med mig och det var ju skönt att ha en mjuk katt som kurrar i örat. :) TUsen tack Linda för sovplatsen!!

Igår åkte vi ner till Närpes för att träffa ungdomsrådet och SU:are där. Sydin kom också med på träffen till ungdomscafét, så det var bra att de får litet synlighet i regionen. Ett litet gäng super engagerade tjejer från Närpestrakten, som håller igång ungdsomverksamheten där - ja nästan helt och hållet själva. Även om staden kommer med pengar så räcker det inte, det måste ju finnas nån som verkställer arbetet. Det finns en ungdomsledare, men hon ä rbara på halvtid så det räcker ju inte till! En massa ideér hade tjejerna så nu gäller det bara att sätta igång med arbetet.

Sedan åkte vi till K:stad och där träffade vi SU aktiva och ungdomsråds människor. Henrik hämtade en säck med färsk potatis åt mig. TACK henrik! Det ska bli gott att njuta av dem! :)

Idag åker vi upp till Karleby och ska träffa aktiva där, Bennäs på hemvägen och sedan SU i Vasa och Korsholm ikväll i Vasa. Kanske en sväng via Ollis också !

1 comment:

Gilla said...

Måste titta in din blogg ett tag också.
Du har full fart-:)
Finemang - prima, ha det så bra
hälsar
Gilla
p.s litet synd att endast registrerade bloggare kan ge kommentarer på våra bloggar..
eller så är det lika så bra..-:)