22 May 2007

Östnyland på tapeten

Idag besökte jag Sune i radio vega Östnyland. Det fanns en del att prata om, så jag var med i studion i programmet i en knapp timme. Det var riktit kul :) Vi pratade dels om hur jag vill utveckla SU och hur man ska kunna garantera en tillväxt till SU:s lokalavdelningar. Vi kom fram till att i östra nyland finns det ett intresse för att skapa en lokalavdelning i östraste östranyald -Pyttis och Kotka regionen. Ska kontakta några aktiva från orten och se vad de tror. För håller nog med där att SU i Lovisanejden har ett väldigt stort område. Sedan ska vi också sätta upp SU i Sibbo, nu är det bara fråga om när. Så det ska vi nog få till ännu under våren. Annat vi pratade om var husockupanterna i Helsingfors. Det nämndes här på kansliet att man skulle åka dit och hälsa på Micke Brunila & vänner och se vad dom sysslar med.

Sedan lyckades jag välja snigelbussen tillbaka till Helsingfors. visst är landsbyggden i Sibbo och Borgå riktit trevlig, men som vi konstaterade med Emma på kansliet, så skulle spöktransfer som bl.a. Harry Potter använder sig av vara av väldigt stor nytta många gånger. Garanterat är ett nobelspris för den som utvecklar det.

1 comment:

Harri Sieppi said...

Hej! =)

Kyllä se olis parempi, että sovittas vähän paremmin työnjaosta euroopan unionissa: olet ihan oikeassa, kaikkea ei kannata Suomessa viljellä ja kannattamattoman viljelyn tukeminen on turhauttavaa.

Pieniä haasteita lukea tätä sun blogia, mutta teen parhaani ;)

HS