27 May 2007

SU regering blir till

jestanes brittmarie. Det var nog en fartfylld helg och tiden bara rann iväg och det blev som vanligt super stressigt på slutet. Men förbundsstyrelsen har mötts nu första gången för det här verksamhetsåret och bra gick det. Fredagen började vi med säsongöppning på Najaden i Nagu-city, sen blev det bastu och korvgrillning efter midnatt. Trevligt. Sedan tidig väckning och vi satte igång med presentation och introduktion i styrelsearbetet. Vi höll på hela dagen med både politisk diskussion och kartlade ledamöternas intresseområden. Det hela utrkistalliserades efter litet tankemognande i SU:s egen skuggregering på söndagen :) (mera om ministerportföljerna och regeringsprogrammet imoron)

På lördag kväll åkte vi med båt ut till Pensar Syd, en jätte kiva restaurang med oerhört vacker omgivning. Vi i fick det perfekta vädret -sol, värme, ingen vind och kallt gott vitt vin till gös. Kan det bli bättre?

På söndagen beslöt vi att strukturera om vårt arbete med politska programmen helt och hållet, så det blir ett digert arbete för oss alla. Men jag tror nog att det är värt mödan! Dessutom verkar alla i FS vara riktit inspirerade och själv skulle jag också gärna sätta igång med arbetet fast på momangen. Kirjais har nog garanterat en stimulerande verkan på oss. Kirjais, bastun, korvgrillningen, båtfärden och framför allt människorna sporrar till att jobba för att SU ska bli ett ännu bättre politiskt ungdomsförbund!

No comments: