26 January 2008

SFP i Östra Nyland

Igår invigdes SFP i Östranylands kontor, i Borgå i Grandhuset. Minna Ö har fina utrymmen där och redan nu efter en kort tid som hon jobbat som kontaktchef har det börjat hända saker. Det är bra!

Imoron ska Sibbo fullmäktigegruppen träffa henne, Max och kontaktchef Agneta. Så imoron bär det av till Sibbo igen. Tänkte passa på och träffa mamma och pappa på samma gång. det ska bli kul! :)

På måndagen åker jag sen vidare till Stockholm. På måndagen har vi möte med UNR presidiet sedan på tisdag och onsdag är det möte med både Nordiska Rådets presidium, utskott samt också mittengruppens medlemmar. Det blir mitt första UNR möte utöver sessionen (om nu int MSN möten räknas :)) så det ska bli riktit spännande. Hoppas också att Magnus, Johan Pettersson och andra CUF:are och Johanna Lönn med andra LUF:are kommer att vara där ! Synd bara att det inte finns tid för att träffa "privata" vänner, ni vet, såna som inte är vad vi på finska kallar för järjestöhirmu. De facto så finns det även såna i vår värld - man träffar dem bara alldeles för sällan...

No comments: